setting sprocket long distance atau highway ct115s

View previous topic View next topic Go down

setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Admin on Mon Jan 30, 2017 10:26 am

apa setting sprocket korang utk highway dan berapa top boleh pegi hahah
avatar
Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2017-01-30

View user profile http://ct115ssprocket.forumotion.asia

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by boyct115 on Mon Jan 30, 2017 11:34 am

pengeluar motosikal akan letakkan sprocket set yang sesuai utk semua keadaan dn bebanan secara umum..namun penggunaan pula berbeza-beza..jadi setting pon beza la semua prg mengikut citarasa masing2...

boyct115

Posts : 2
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Admin on Mon Jan 30, 2017 11:36 am

boyct115 wrote:pengeluar motosikal akan letakkan sprocket set yang sesuai utk semua keadaan dn bebanan secara umum..namun penggunaan pula berbeza-beza..jadi setting pon beza la semua prg mengikut citarasa masing2...
perbezaan itu lah yang perlu dibincang serta keberkesanan nya
avatar
Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2017-01-30

View user profile http://ct115ssprocket.forumotion.asia

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Muhdammar on Mon Jan 30, 2017 5:34 pm

Spoket setting ikut kesedapan sndiri. Lain org lain cara. Walaupun spoket yg sma digunakan tpi berat bdan dn cara bawak mmpengaruhi kelajuan yg boleh di capaiāœŒ

Muhdammar

Posts : 1
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by boyct115 on Wed Feb 01, 2017 9:52 am

aku tak beberpa suka ilang pikap..jadi aku turun 2 mata je belakang...biasanya la..tapi cari spoket size 40 tadew, spoket pki ex5 punya je ct ni..jadi paling besa aku jumpa 39...so 14-39 la pakai dari tahun lepas..alhamdulillah 2 konvoi jauh dah buat balik pahang tiap2 bulan tadew la gegar pon

boyct115

Posts : 2
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum